Camere

Cazare


 

Dupa o zi petrecuta in aer de munte te asteptam intr-un loc primitor si calduros, unde rusticul se imbina perfect cu eleganta oferind un mediu propice relaxarii pentru orice calator. Majoritatea camerelor sunt cu vedere spre peisajul arhaic, parca desprins din povesti. Indiferent de anotimp, oriunde ai privi vei fi incantat de o lume autentica, neatinsa de mana omului.

Te invitam sa descoperi Romania pitoreasca din 10 camere cu pat matrimonial si 2 camere twin, una dintre camere dispune de o canapea extensibila generoasa unde pot dormi doi adulti. La cerere, în unele camere se pot pune paturi pliante suplimentare sau saltele gonflabile. In functie de tipul acestora, ele dispun fie de vana, fie de dus sau beneficiaza de balcon. Spatiile sunt caracterizate de o mare atentie acordata detaliilor: mobilier din lemn imbinat cu elemente de design, culori calde care faciliteaza relaxarea si paturi menite sa va ofere un plus de odihna si confort.

Pentru un sejur cu familia la munte, o vacanta romantica in doi, o petrecere privata sau un eveniment corporate, alegeti cea mai potrivita categorie de camera:

Camere si tarife :

Pat matrimonial 160/200 cm / Paturi single

Facilitati

Cablu Tv

Room Service

Wifi

Balcon

Se accepta plata cu tichete de vacanta la fata locului:


EDENRED, SODEXO, UP ROMANIA.
 
Image Loaded Image Loaded Image Loaded Image LoadedImage Loaded Image Loaded

Camera Single

De la: 300
Lei/Noapte

Camera Dubla Matrimoniala

De la: 350
Lei/Noapte

Camera Tripla

De la: 400
Lei/Noapte

Camera 4 persoane

De la: 470
Lei/Noapte

Cerere de rezervare

Loc suplimentar

De la: 70
Lei/Noapte


*Toate preturile includ mic dejun. Cererile de rezervare vor fi verificate de catre un operator, urmand sa primiti un raspuns in functie de disponibilitate. In weekend rezervarile se fac pentru minim 2 nopti.

 
Image Image Image ImageImageImage