Despre noi

Despre noi


Cu totii avem momente in care simtim nevoia sa evadam de zgomotul si forfota orasului, sa ne gasim linistea sufleteasca in mijlocul naturii, sa avem parte de “acel ceva” de care cu greu dispunem in viata tumultoasa a vremurilor noastre.

Descopera satul Belis, lacul Fantanele, imprejurimile ce-ti taie rasuflarea de parca ai avea in fata ochilor tai tablouri agatate de coroana cerului. La Pensiunea Colt de Rai din Muntii Apuseni totul se imbina intr-o armonie perfecta: apa, brizele cand calde cand racorose, mirosul de neconfundat al brazilor, rasariturile si apusurile, licaritul razelor de soare oglindite pe imensa intindere de apa. Cu alte cuvinte, o farama de rai si un gram de liniste, asta veti gasi la noi.

Pensiunea Colt de Rai este locul perfect de relaxare, oferind mai mult decat servicii de cazare Belis intr-o atmosfera intima si primitoare. Bucura-te de frumusetea muntelui, de susurul izvoarelor, desfata-te cu bucate si bauturi alese, specifice ardelenilor. Si cum se stie ca ardelenii sunt cei mai primitori oameni, fa-ti timp si calca-ne pragul din cand in cand, pentru a te convinge de ospitalitatea noastra.