O vacanta cu familia de nota 10

Fie ca este doar un weekend, fie ca este pentru o perioada mai indelungata, relaxarea este mereu binevenita. Nu degeaba se spune ca vara este sezonul concediilor, mai ales daca luam in calcul faptul ca in acest anotimp torid timpul parca sta in loc, iar noua gandul ne sta numai la vacante. Fara indoiala, putem spune ca vara este momentul pe care ni-l dedicam noua, concediului si relaxarii. Stim cu totii ca cel mai placut concediu este cel cel petrecut in familie, alaturi de cei dragi.

Experientele traite in timpul unei vacante petrecute impreuna raman amintiri frumoase, de neuitat, atat pentru parinti, cat si pentru copii. Vara aceasta poti scapa cu usurinta de arsita facand o mica escapada in mijlocul naturii, in frumosii Apuseni, locul unde natura te copleseste cu frumusetea sa si cu aerul sau pur si proaspat.

O vacanta in Apuseni este solutia ideala pentru relaxare, e locul unde, coplesit de atata linsite, poti sa petreci momente minunate alaturi de copii, de familie sau de prieteni. Aici, in inima muntilor, vei gasi activitati interesante pentru cei mici, iar tu vei putea profita din plin de timpul liber. Apusenii impresioneaza prin bogata arie peisagistica, prin creste si sesuri locuite de motii harnici si frumosi, prin lumea subterana si misterioasa care se cere explorata, prin vai, chei, ape curgatoare de suprafata si subterane, paduri si poieni cu fanete care alcatuiesc impreuna minunate trasee turistice ce merita a fi parcurse.

Si pentru ca dupa plimbari si explorari, ai nevoie de linistea unui loc in care sa te retragi sa te odihnesti sau sa contempli, pensiunea Colt de Rai te imbie cu servicii de cazare intr-un loc deosebit de frumos, unde vei avea parte de tot confortul. Situata in comuna Belis, o zona cunoscuta ca fiind una dintre cele mai impresionante zone turistice din judetul Cluj, la Pensiunea Colt de Rai nu vei gasi doar un simplu loc de cazare. Aici, gazdele au grija sa te simti ca si acasa si iti asigura un spatiu curat si primitor, servicii ireprosabile, toate acestea pentru a avea parte de un weekend minunat cu copiii.

Cu atatea activitati care va binedispun, nu e nicio indoiala ca veti reveni cu drag la pensiune in Apuseni, acolo unde totul pare a fi colt de rai.
Cazare Pensiune Apuseni - Lacul Belis